SURABAYA EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 961 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surabaya Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 12:45 erg weinig eten als je bedenkt dat ik 60 eu heb afgetikt en dan ook nog eens bijna 2 uur wachten op bezorging.. de rendang was taai en net genoeg voor mn holle kies... beetje jammer. volgende keer toch maar weer naar Indonesia..
8 nov 2022 om 19:48 Heerlijk! En erg uitgebreid en veel. Bestel een rijsttafel voor 2 personen dan heb je meer dan genoeg
3 nov 2022 om 23:25 Tot een volgende keer
12 okt 2022 om 0:48 We hadden 2 vegetarische rijsttafels besteld, die echt heel uitgebreid en lekker waren! (twee dagen van gegeten).
9 okt 2022 om 20:07 Nothing delivered! Phone number is not working.
6 okt 2022 om 19:38 Het eten was smaakvol. Echter, het is wel prijzig voor wat je krijgt. Vooral de snacks zijn duur: o.a. €3,85,- voor een dun plak cake. En de sauzen waren waterig. Eerder op de dag bestelling geplaatst, op tijd bezorgd. Zeer vriendelijk bezorger!
4 okt 2022 om 20:53 Not for vegetarians and definitely not indonesian. sad.
4 okt 2022 om 20:40 Duurt vrij lang.. pastei was te droog , loempia in een bak met sla… helemaal nat en plakkerig .. rest was wel lekker. Alleen vindt als je voor 70,- besteld dat je er wel wat van mag verwachten. al met al.. eerste en laatste keer
26 sep 2022 om 20:33 De aangegeven allergenen klopten niet, dus we konden niet alles eten, erg zonde.
25 sep 2022 om 21:46 Alles heerlijk!!!
23 sep 2022 om 12:30 We hadden voor 2p een heerlijke rijsttafel Surabaya besteld met twee extra gerechten. Maar dat was qua hoeveelheid echt niet nodig. De rijsttafel smaakte erg goed; heel divers. En het vlees lekker mals.
18 sep 2022 om 20:40 Veel te laat geleverd!